Hoppa till innehåll

Senior Direct Sales till Pagero

Är du en erfaren säljare med en gedigen bakgrund inom nyförsäljning och redo för nästa steg i din karriär? Trivs du i en högaktivitetsmiljö och vill du ta dig an en komplex roll? Pagero letar efter dig som vill vara en viktig del av deras resa mot att bli marknadsledande i världen. Med verksamhet på över 30 kontor runt om i världen är de redan väl på väg att uppnå detta mål.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pagero.

Om företaget

Pagero grundades i början av 1990-talet och är idag ett av världens största affärsnätverk som hjälper företag att enklare kunna distribuera digitala dokument, så som e-faktura och e-order. Deras erbjudande är globalt och är oberoende av företagsstorlek, bransch och affärssystem. De har idag över 800 anställda fördelat på ett 30-tal kontor runt om i världen med huvudkontor i centrala Göteborg.

Pagero tror att kraften med företaget är synergin mellan deras medarbete och deras förmågor. De erbjuder möjligheten att utveckla karriären löpande i en inspirerande och internationell miljö. Läs mer om Pagero här: https://www.pagero.se/

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att ha ansvaret för nyförsäljning, särskilt inom Sverige och Norden. Du kommer att utvidga kundbasen genom prospektering av nya kunder, målinriktade kampanjer och användning av ditt egna nätverk, som du successivt bygger upp. Din huvudsakliga uppgift är att etablera nya affärsmöjligheter samtidigt som du upprätthåller befintliga kunder under övergångsperioder med möjligheter till merförsäljning. Säljteamet består av två delar (farmers och hunters), där alla har omfattande erfarenhet av Pagero och digitala system. Tillsammans kommer ni att arbeta för att ta över marknadsandelar på den svenska och nordiska marknaden. Förutom samarbetet inom de kommersiella teamen förväntas du samarbeta nära dina kollegor på andra avdelningar inom Pagero. Du har möjlighet att antingen utgå från huvudkontoret i Göteborg eller kontoret i Stockholm, beroende på din plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 5-10 års dokumenterad erfarenhet inom nyförsäljning av komplexa tjänster/produkter, företrädesvis inom IT, finans eller försäkring.
* Erfarenhet av försäljning mot medelstora och stora företag.
* Meriterande om du har erfarenhet av digitala system, särskilt Order-to-Cash eller Purchase-to-Pay system.
* Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du som person tar s tort ägandeskap över ditt arbete och åtaganden, och säkerställer att de utförs strukturerat och med en tydlig strategi. Du trivs med att arbeta självständigt i en roll som ger dig frihet att följa din egna väg. Samarbetet med ditt team är viktigt, så du bör uppskatta att arbeta tillsammans med andra. Du har en öppen och social inställning gentemot andra människor, vilket gör att du ser ett värde i att samarbeta. Du ser ditt arbete som en möjlighet att skapa nya kontakter och relationer, vilket ger dig energi, och du trivs i sociala situationer.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg, Stockholm eller Skövde
Lön: Fast lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Luleå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Luleå
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga