Säsongsoperatör till Nynas mellan maj-augusti

Säsongsoperatör till Nynas mellan maj-augusti

Har du erfarenhet av praktiskt tekniskt arbete och vill få möjligheten att arbeta hos ett internationellt företag inom processindustrin? Vi söker dig som vill arbeta på en mindre arbetsplats men tillhöra ett stort företag där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig mellan maj till augusti.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgsraffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter

I rollen som operatör ingår du i en grupp om 8 personer. Du är en viktig del av verksamheten och arbetet innefattar att styra och övervaka PMB (Polymermodifierad bitumen) -anläggningen samt Emulsionanläggningen. Som operatör har du ett nära samarbete med flera andra avdelningar såsom övrig produktionspersonal, driftansvariga och produktionstekniker. Du arbetar kontinuerligt med att producera enligt beställning från kund, utföra driftanalyser av bitumen för styrning av anläggning, tillsyn av anläggningarna, städning samt enklare underhållsarbete på anläggning. Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt goda förutsättningar till att utvecklas inom produktionsarbete. Normal arbetstid i rollen är dagtid, men tvåskift kan förekomma under högsäsong. Körkort och tillgång till bil förenklar din pendling till arbetsplatsen.

* Styra och övervaka anläggningarna
* Arbeta kontinuerligt med att producera enligt beställning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin
* Erfarenhet av processindustrin från praktik eller arbete är starkt meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* God datorvana

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Som person är du nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du ser möjligheter snarare än hinder. Slutligen tror vi att du är noggrann och grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information

Start: Maj
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.