Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare till Mölndal Energi

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tycker du också att försäljning är väldigt roligt och trivs med att prata med andra människor? Är du dessutom intresserad av miljöfrågor och vill vara med i omställningen till ett hållbart samhälle? Om du vill tillhöra ett gäng med mycket energi och samtidigt skapa värde för kunder, kan rollen som innesäljare hos Mölndal Energi vara det rätta steget för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tills vidare. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Mölndal Energi.

Om företaget

Mölndal Energi är Sveriges första fossilfria energibolag, och ett väletablerat företag som ägs av Mölndal stad. De erbjuder 100% förnybar el, fjärrvärme och energitjänster till både privatpersoner och företag. Mölndal Energi lever efter mottot ’’nära, enkelt och med passion för miljön’’. De drivs av att arbeta tillsammans, engagerat och effektivt. De vill vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder. Med lyhördhet och effektivitet erbjuder de sina kunder bättre energilösningar än deras konkurrenter. Företaget sitter i nyrenoverade lokaler i Mölndal, där det arbetar 114 medarbetare. Nu söker de en innesäljare till deras säljteam i Mölndal, som består av åtta medarbetare i samma roll som du.

Arbetsuppgifter

I rollen som Innesäljare hanterar du främst utgående samtal till nya och tidigare privatkunder till Mölndal Energi. Ditt fokus när du ringer ut är att göra en behovsanalys och skapa en bättre lösning utifrån kundens behov, med målet att signera nya elavtal. I rollen lär du dig att sälja på ett rådgivande sätt, och skolas in i hur energibranschen fungerar ordentligt, hur och varför priserna förändras, och hur du kan erbjuda kunderna den bästa lösningen för dem. Vi ser därför att du har ett intresse för energi- och miljöfrågor. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion på tre veckor, där du får nära handledning av både teamet och närmsta chef.

* Utgående samtal till nya och tidigare privatkunder till Mölndal Energi
* Skapa bättre lösningar och signera elavtal med nya kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av uppsökande försäljning, och/eller vana av att hantera utgående samtal
* Meriterande med erfarenhet från el- och energibranschen
* Obehindrade kunskaper i svenska, muntligt som skriftligt
* God dator- och systemvana

I rollen pratar du med kunder dagligen, och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du god kommunikativ förmåga och agerar rådgivande mot kunden. Som person trivs du med att arbeta mot tydligt uppsatta mål, och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten av att vidareutvecklas, varpå du är nyfiken och driver ditt eget arbete samt lärande framåt för att uppnå resultat. Därtill arbetar du tätt ihop i ditt team, där det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra.

Övrig information

Start: 10 januari
Plats: Riskullaverket, Mölndal
Lön: Fast lön + Provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 feb. 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Mölndal
Övrigt
Företagslogga