Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Executive / Account Manager

Publiceringsdatum
11 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av försäljning i kombination med logistik? Är du en person med hög ambitionsnivå som drivs av att möta människor och bygga kontaktnät? Om så är fallet kan du vara vår DACHSERS nästa kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och siktar nu mot att stärka deras säljavdelning ytterligare genom en ny Sales Executive med fokus på sjö och flygfrakt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DACHSER.

Om företaget

DACHSER Sweden är en del av den globala Dachser-koncernen med huvudkontor i Tyskland. DACHSERs filial i Jönköping är ett av deras fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.
Företaget erbjuder en omfattande portfölj av logistik- och transporttjänster över hela världen och har en betydande närvaro på den globala marknaden.
Tillsammans arbetar DACHSER med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller i gång hjulen i den globala ekonomin. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalité i förarsätet.

På DACHSER välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultat. Du får möjlighet att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.

Eftersom DACHSER tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Executive för DACHSER har du en viktig roll i att driva försäljning med fokus på nykundsbearbetning inom upptagningsområdet för DACHSER Swedens Air & Sea Logistics.
Tillsammans med dina kollegor på försäljningsavdelningen är du med och marknadsför DACHSERs varumärke samt företagets produkter och tjänster.

Dina huvudsakliga uppgifter rör bland annat:
* Ansvara för kalkylering och prisförslag relaterat till befintliga samt potentiella kunder
* Marknadsanalys och undersökningar
* Registrering i CRM system
* Skapa lämpliga företagsrelaterade presentationer och deltagande vid företagsevent/mässor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års arbetslivserfarenhet av logistik inom sjö- och flygsektorn
* Arbetslivserfarenhet av en kundnära roll och/eller B2B-försäljning
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
* Meriterande med en eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande
* B-Körkort

Som person har du en naturlig fallenhet för att bygga relationer och du drivs av att möta människor och bygga kontaktnät. Du är uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du känner du dig trygg i att förstå affärsmässiga principer, företagande och du anstränger dig för att leverera lösningar. Slutligen har du en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver sina processer vidare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 april 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.