Resande servicetekniker till Dematek

Resande servicetekniker till Dematek

Är du en nyfiken person som motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt? Har du en bakgrund inom mekanik och har kunskap inom el i bagaget? Nu söker Dematek en resande servicetekniker inom stor Göteborg till deras team!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Dematek har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dematek en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftredskap och lyftanordningar. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar. Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Till företagets hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning genom bland annat Demag Cranes & Components, Nordgreif och Brunnhuber.

Trots en snart 100-årig historia är deras nyfikenhet på nya lösningar inom lyfttekniken större än någonsin. Till deras hjälp har dem inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning, deras vision är att de konstruktörer, ingenjörer, utbildare och över 100 servicetekniker ser till att ta lyfttekniken till en högre nivå.

Arbetsuppgifter

I rollen som resande servicetekniker arbetar du främst hos Dematek största kunder med förebyggande underhåll och installation. Därtill ansvarar du övergripande för felsökningar, programmering, montage och montageledning för lyftutrustningen ute hos kunderna. Som resande servicetekniker har du ett ansvar hos kunderna där du har kontakt med leverantörer och gör beställningar av material samt verktyg. Vidare arbetar du med akuta ärenden som kommer in hos kunderna och i rollen har du ett ledande ansvar inom ditt område där du planerar din egen tid med stor frihet under ansvar. Under dina första dagar får du en introduktion om arbetsrätt och arbetsmiljölagar. Därefter får du följa en kollega till dess att du känner dig redo att ta dig an egna projekt.

* Arbeta hos Dematek största kunder med förebyggande underhåll och installation.
* Ansvar för felsökningar, programmering, montage och montageledning för lyftutrustningen.
* Kundansvar som inkluderar problemlösning, beställning av material, verktyg och leverantörskontakter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning inom teknik
* Arbetslivserfarenhet av roller inom elektronik samt mekanik
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt
* B- körkort
* Meriterande med truckkort, lyft- och fallskyddscertifikat

För att passa in i rollen som resande servicetekniker tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser till att utförandet blir bra. Du säkerställer att allt blir slutfört i tid och planerar ditt arbete noggrant då du i den här rollen förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du handlingskraftig som gör saker direkt i stället för att skjuta fram dem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt. Vidare är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra där du också sätter kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg inom omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.