Resande servicetekniker till Cyklop AB

Resande servicetekniker till Cyklop AB

Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker och gillar variation i din arbetsdag? Har du en bakgrund inom mekanik och har kunskap inom el? Nu söker Cyklop AB en resande servicetekniker där du kommer att ha möjlighet att jobba med ett flertal olika kunder i hela Västra Götaland

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cyklops AB

Om företaget

Cyklop har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i deras egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Cyklop arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher.
Cyklop grundades 1912 och har sedan start varit engagerade i professionell förpackning av kunders produkter. Cyklops förpackningsmaskiner kan användas i alla branscher, för alla förpackningsproblem. Förutom förpackningsmaskiner och förpackningsutrustning erbjuder Cyklop förbrukningsmaterial som är perfekt anpassade till kundernas behov.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta med förebyggande underhåll, akuta reparationer samt en del installationer. Arbetet kräver stor noggrannhet och förståelse för Cyklops kunders krav på service.
Som resande servicetekniker har du ett ansvar hos kunderna där du har kontakt med leverantörer. Vidare arbetar du med akuta ärenden som kommer in hos kunderna.
Under dina första dagar får du en introduktion om arbetsrätt och arbetsmiljölagar. Därefter får du följa en kollega till dess att du känner dig redo att ta dig an egna projekt.

* Arbeta hos Cyklops kunder med förebyggande underhåll och installation.
* Akuta reparationer
* Kundansvar som inkluderar problemlösning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Svenska obehindrat och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
* Arbetslivserfarenhet av roller inom elektronik samt mekanik
* B-körkort

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det krävs, men har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Kunden i fokus, beredd att ta ett steg tillbaka för att möta krav/önskemål och göra motparten nöjd. Medveten om upplevelsen och gör det lilla extra.
Viktigt att du har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning i din roll där problem är en stor del av vardagen.
Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Eftersom du utgår från hemmet kan du befinna dig i hela Västra Götaland, exempelvis Mullsjö, Göteborg, Jönköping, Borås, Skara
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.