Hoppa till innehåll

Reklamationshandläggare till DACHSER

Har du arbetslivserfarenhet av spedition eller transport? Lockas du därtill av att jobba inom ett internationellt företag där utvecklingsmöjligheterna är många på sikt? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DACHSER.

Om företaget

Dachser är ett av Europas största logistikföretag och erbjuder allt ifrån system och chartertransport samt sjö-och flygfrakt till mer komplicerad kontraktslogistik. Företaget arbetar med att leverera moderna, effektiva och IT-drivna logistiklösningar. Dachser växer och söker nu en ny reklamationshandläggare till deras team i Göteborg. Vi berättar mer om företaget vid en intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som reklamationshandläggare erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Du har en viktig roll för att upprätthålla kvaliteten i DACHSERS globala transportnätverk där du ansvarar för att utreda och hantera reklamationer gentemot kunder och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar handläggning och hantering av reklamationer för skador på gods samt agerar kontaktperson mot externa parter som åkerier och försäkringsbolag. Din funktion hanterar även försäkringsfrågor som till exempel att försäkra gods som skickas i företagets nätverk. Här blir du en del av ett sammansvetsat team och du erbjuds en gedigen introduktion för att sätta dig in i dina nya arbetsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom spedition, transport eller logistik är ett krav
* God dator och systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är en social person som trivs i mötet med andra och ser ett stort värde i att samarbeta på arbetsplatsen. Därtill är du van vid att fatta egna beslut och ser inga problem med att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir klart i tid. Slutligen blir du motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Arendal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Skellefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga