Hoppa till innehåll

Receptionist / Student på deltid

Är du en positiv och engagerad person med god erfarenhet av service? Trivs du i en roll där du dagligen träffar många människor i en fartfylld och variationsrik miljö? Vi söker nu en driven receptionist på deltid till Bravuras studentpool på trivsamma kontor runt om i centrala Göteborg.

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på deltid som varierar i sysselsättningsgrad och arbetstider, beroende på våra kunders behov. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult ute hos våra kunder i Torslanda och Centrala Göteborg. Arbetstiderna är förlagda utifrån behov mellan 07-17.00 Måndag-Fredag.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist kommer du att arbeta med att ta emot besökare och vägleda dem till rätt del av kontoren, avisera bokade och spontana besök samt svara på frågor från både personal och externa besökare. Du hanterar bokningar av såväl konferensrum som mindre evenemang och har hand om lånekort och in- och utlämning av nycklar. I rollen ingår också arbete med att hålla ordning i konferensrummen och se till att de är fräscha och inbjudande. Du kommer också att vara behjälplig med teknisk utrustning i konferensrummen. Vidare ansvarar du för posthantering, för att göra felanmälningar samt följa upp eventuella problem i fastigheterna.

* Ta emot besökare och svara på frågor
* Hantera bokningar samt in- och utlämning av nycklar/lånekort
* Behjälplig kring teknisk utrustning samt hålla ordning i konferensrum

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Du har en god datorvana och är väl bevandrad i Officepaketet
* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Tidigare erfarenhet av servicearbete är meriterande

Till den här variationsrika rollen söker vi dig som brinner för service, har ett prestigelöst förhållningssätt och är strukturerad i ditt arbete. I rollen som receptionist är du kundernas ansikte utåt, vilket innebär att du bidrar till att skapa en välkomnande stämning och ger ett professionellt mottagande. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskomelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga