Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare inom förnyelsebar energi till Omexom

Ansök nu

Är du en affärsdriven person som uppskattar att ta mycket eget ansvar? Lockas du därtill av att fortsätta din karriär inom en växande bransch med fina utvecklingsmöjligheter på sikt? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Omexom.

Om företaget

Omexom är en del av VINCI Energies, ett av sex affärområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Omexom söker nu en projektledare till deras kontor i Göteborg. Projekten rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar och du blir en del av ett sammansvetsat team om tre personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att projektleda och driva projekt framåt samtidigt som du arbetar nära projektorganisationen. Du samordnar tidsplaner och kontakter mellan beställare, underentreprenörer samt leverantörer och stort fokus ligger vid att bygga kontakter både internt och externt. Därtill sköter du inköp av material, ansvarar för säkerheten ute på site samt förvaltning av både befintliga och nya kunder. Resor är en naturlig del av tjänsten där övernattningar förekommer.

* Projektleda och driva projekt framåt
* Samordna tidsplaner och kontakter mellan beställare, underentreprenörer och leverantörer
* Sköta inköp av material och ansvara för säkerheten ute på siterna
* Förvalta både befintliga och nya kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 3-5 års erfarenhet inom entreprenad
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom elkraft
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är en social person som trivs i mötet med andra och ser ett stort värde i att samarbeta. I rollen jobbar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vidare har du ett genuint intresse för affärer och sätter alltid verksamhetens lönsamhet i första hand.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare