Produktspecialist inom 2nd line support till Sokigo

Produktspecialist inom 2nd line support till Sokigo

Har du erfarenhet av att arbeta med CSM- eller FB-system? Har du därtill ett intresse för teknik och brinner för att erbjuda hög service? Hos Sokigo erbjuds du en central roll inom 2nd line support på ett innovativt bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Här kommer du att bidra till digitaliseringen av Sveriges kommuners dataanvändning inom samhällsnyttig information och infrastruktur. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sokigo.

Om företaget

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och marknadsledande i Sverige inom verksamhetsnära Geografisk IT. De levererar lösningar och tjänster för kommunala och privata aktörer baserad på egen programvara kompletterad med verksamhetsnära tjänster. Genom att ta tillvara på synergierna mellan vårt kommunala och privata erbjudande kan vi erbjuda en unik kompetens och lösningar

Läs mer om CSM (Cartesias Spatial Map) via länken nedan:
https://sokigo.com/produkter/csm/

Läs mer om FB (Fastighet och befolkning) via länken nedan:
https://sokigo.com/produkter/fb-fastighet-och-befolkning/

Arbetsuppgifter

I rollen som Produktspecialist kommer du huvudsakligen att ansvara för supportärenden som uppstår i kundernas CSM-system. CSM är ett webbaserat system som tillåter användarna att enkelt överblicka städer och kommuners samhällsnyttiga information via digitala kartor. Du är därigenom i regelbunden kontakt med olika kommuner runtom i Sverige och är behjälplig med diverse problemlösning och felavhjälpning. Du sitter i 2nd line av supportkedjan och erbjuds därigenom en varierande vardag där komplexiteten och tidsspannet på dina ärenden är av varierande karaktär. Utöver att felsöka, åtgärda och administrera respektive ärende arbetar du nära med bland annat utvecklare, produktägare samt övriga produktspecialister.

Beroende på dina tidigare erfarenheter av FB-system kan rollen även utformas till Produktspecialist inom FB, snarare än CSM. Rollen anpassas vidare till din nischade kompetens inom geografiska informationssystem.

* Felsöka och åtgärda problem som uppstår i kundernas CSM- eller FB-system
* Ansvara för 2nd line supportfunktionen kopplat till CSM- eller FB-ärenden
* Samverka med övriga produktspecialister samt berörda produktägare och utvecklare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1 års erfarenhet av att arbeta inom CSM eller FB
* Obehindrad svenska i tal och skrift
* God dator- och systemvana
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande, exempelvis inom samhällsplanering eller IT

Vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser god service samt tydlig kommunikation som en självklarhet. Du har lätt för att anpassa dig efter nya situationer samt förmågan att prioritera dina uppgifter på ett genomtänkt och strategiskt sätt. Vidare har du en prestigelös inställning till ditt arbete och ser värdet i samarbete samt att lära av varandra. Slutligen är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt uppmärksam på detaljer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CSM, cartesias spatial map, FB, fastighet och befolkning, support, 2nd line, supportmedarbetare, GIS, geografiska informationssystem, IT, samhällsplanering, heltid

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.