Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Processoperatör till Nynas

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet som processoperatör och är redo för att ta nästa steg i karriären? Vill du samtidigt arbeta på en mindre arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team? Hos produktionsavdelning på Nynas i Göteborg erbjuds du en god gemenskaphet, ett genomtänkt skiftupplägg och fina utvecklingsmöjligheter, där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas AB.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera olja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas raffinaderier och kontor i Göteborg (där denna tjänst är placerad) och Nynäshamn, huvudkontoret är beläget i Johanneshov. På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang,
samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör arbetar du i ett av fem skiftlag med 24 timmars drift av komplexa processanläggningar för produktion av destillat och bitumen produkter. Skiftlagen ansvarar för att produktionen sker på ett säkert och miljömedvetet sätt. Skiftlagen optimerar även processen, kvalitetsstyr och övervakar anläggningarnas tillstånd. Förebyggande underhåll ingår också i skiftlagens arbete. Av operatörerna krävs förmågan att ha en helhetssyn över hela processflödet samt förståelsen för sambanden mellan säkerhetsregler, miljökrav, processvariabler, kvalitetsnivåer och produktionsalternativens olika kostnadspåverkan.

Arbetstider: 12 timmarspass. 06:00 - 18:00 eller 18:00 - 06:00
Pass 1: Måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag
Pass 2: Onsdag och torsdag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik
* Erfarenhet från liknande arbete inom processindustrin
* God datorvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker är van vid att ta egna initiativ och bidrar gärna med dina tankar och idéer. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, är duktig på att driva ditt arbete framåt samt har förmågan att fatta egna beslut. I rollen arbetar du tätt ihop med
ditt skift, därför är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Fortsättningsvis har du har förmågan att fördjupa dig i komplexa problem, är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Avslutningsvis tror vi att du drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål samt kan på sikt tänka dig en ledande roll

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare