Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Platform Engineer till Ziklo Bank

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du dig vidare till nästa steg i karriären där du får fortsätta din tekniska utveckling? Har du ett intresse för developer experience och vill jobba brett inom olika projekt? Då är du rätt person för rollen som Platform Engineer till Ziklo Bank!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ziklo Bank AB

Om företaget

Ziklo Bank är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Deras innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra deras erbjudanden i rätt riktning hjälper de sina kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt. Deras roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.

Ziklo Bank jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för kunder, partners och anställda. Detta med deras värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. Du erbjuds en arbetsplats av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Ziklo Bank sitter centralt belägna i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg samtidigt som de utvecklar deras nya ”way of working” där en mix av arbetsplatsen inklusive hemmakontoret är en naturlig utveckling. Ziklo Bank tror på att nyttja möjligheterna inom digitaliseringen och hybridkontoret för att skapa en kreativ, utvecklande och hållbar arbetsmiljö för dig att trivas och utvecklas i och inte minst för en bra balans mellan arbete och privatliv.

Arbetsuppgifter

I rollen som Platform Engineer hos Ziklo Bank kommer du arbeta med att vidareutveckla deras interna utvecklingsplatform. Din huvuduppgift blir att förbättra plattofmren som består av en mix av egenutvecklad mjukvara och externa produkter, med fokus på funktioner som CI/CD, utvecklingsportal och API-portal.

Du kommer att definiera och implementera ”paved road”, vilket är kopplat till riktlinjer och referensarkitekturer för att underlätta utvecklingen av effektiva lösningar för de interna utvecklarna. Detta innebär också att du kommer att ta ansvar för både strategiska och taktiska teknikval, där du säkerställer att de valda teknologierna integreras på ett sätt som stöttar plattformens övergripande mål och effektivitet

Ziklo Bank arbetar med:
* AWS, inklusive AWS Lambda, CDK och CloudFormation
* Microservices
* Event streaming, Kafka
* API Management
* Identity Access Management (OAuth2/OpenId Connect)
* CI/CD
* Infrastructure as code

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Arbetslivserfarenhet av att jobba med plattformstjänster, developer experience eller inom DevOps
* Ett genuint intresse för systemutveckling och motiveras av att bygga verktyg och lösningar som underlättar för andra utvecklare
* Erfarenhet av ett eller flera objektorienterade programmeringsspråk
* Erfarenhet av CI/CD
* Erfarenhet av moderna molnbaserade lösningar, helst på AWS
* Erfarenhet av infrastructure as code
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi söker dig som har en naturlig nyfikenhet kring allting som går att förbättra och som ser lösningar i stället för problem. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har en stark kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta med andra. Du ska kunna ta ansvar för ditt arbete, se nyttan med att underlätta andras arbete och kunna lösa problem på ett kreativt samt effektivt sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.