Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Orderadministratör inom infrastruktur

Ansök nu

Vill du arbeta med administration i en roll där du får nyttja din förmåga att skapa strukur? Lockas du av att tillhöra ett team och trivs du i en miljö där du får ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör hos Telia!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Telia Company AB är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 dukiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra IT- och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör ansvarar du för registrering och dokumentering av inkommanande order och du arbetar nära företagets säljorganisation. Du arbetar dagligen i flertalet olika program, däribland Excel och ett ärendehanteringssystem, i vilket du tar emot information gällande order. Administrationen kring varje order tar cirka 30 minuter där du ansvarar för att varje ärende behandlas korrekt. Rollen innefattar även att registrera avtal i företagets system. Vidare arbetar du i nära dialog med dina kollegor och du tillhör ett team med god sammanhållning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration
* Du har god dator- och systemvana, meriterande med kunskap i Officepaketet och Excel
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. För att trivas i rollen ser vi att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och du ser möjligheter i förändring. Vidare har du förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna h r

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Orderadministratör, orderläggare, ordermottagare, order, orderadministration, administratör, telekom, teknik, administration, heltid, konsult, Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare