Hoppa till innehåll

Operatör till Nynas - Säsongsanställning

Har du erfarenhet av praktiskt tekniskt arbete och vill få möjligheten att arbeta hos ett internationellt företag inom Oljeindustrin? Vi söker dig som vill arbeta på en mindre arbetsplats där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en säsongsanställning fram till oktober 2024. Rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas AB.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera olja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas raffinaderier och kontor i Göteborg (där denna tjänst är placerad) och Nynäshamn, huvudkontoret är beläget i Johanneshov. På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang,
samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter

I rollen som operatör är du en viktig del av verksamheten och arbetet innefattar att styra och övervaka PMB (Polymermodifierad bitumen) -anläggningen samt Emulsionanläggningen. Som operatör har du ett nära samarbete med flera andra avdelningar såsom övrig produktionspersonal, driftansvariga och produktionstekniker. Du arbetar kontinuerligt med att producera enligt beställning från kund, utföra driftanalyser av bitumen för styrning av anläggning, tillsyn av anläggningarna, städning samt enklare underhållsarbete på anläggning. Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt goda förutsättningar till att utvecklas inom produktionsarbete. Normal arbetstid i rollen är dagtid, men tvåskift kan förekomma under högsäsong. Körkort och tillgång till bil förenklar din pendling till arbetsplatsen.

* Styra och övervaka anläggningarna
* Arbeta kontinuerligt med att producera enligt beställning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin
* Erfarenhet av processindustrin är starkt meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* God datorvana

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Som person är du nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du ser möjligheter snarare än hinder. Slutligen tror vi att du är noggrann och grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information

Start: Februari
Plats: Oljevägen 55, 418 78 Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga