Office Coordinator till Valmet

Office Coordinator till Valmet

Har du erfarenhet av service och administrativt arbete? Är du dessutom en strukturerad och självgående person som trivs i en koordinerande roll. Valmet söker dig som vill utvecklas i rollen som Office Coordinator.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Valmet. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- energiindustrin. Valmet ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet.

Arbetsuppgifter

Som Office Coordinator kommer du att arbeta brett och varierat med service, administration och koordinering. Din roll innebär att du hjälper till med problem som uppstår i den dagliga verksamheten, samt har kontakt med leverantörer och sköter supporten gällande fastighetsrelaterade frågor. Du kommer att ha en central roll med varierande administrativa arbetsuppgifter, som att hantera beställningar, fakturor och att hantera och uppdatera intranätet för att säkerställa enkel tillgång och organiserad information. Du kommer också att ha ett övergripande ansvar för att skapa en inbjudande miljö för både medarbetare och kunder.

* Hantering av beställningar av kontorsmaterial och förbrukningsmaterial
* Administration, registrering och viss fakturahantering
* Arbete med frågor relaterade till HSE (hälsa, säkerhet, miljö)
* Medverkan i onboarding-processer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av en liknande roll såsom receptionist, administratör eller inom kundservice
* Obehindrade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
* God dator- och systemvana och goda kunskaper i Microsoft Office
* B-körkort
* Meriterande med kunskaper i Sharepoint, Photoshop och Indesign


För att trivas i denna roll är det viktigt att du som person får energi från att tillhandahålla högkvalitativ service till sina kollegor. Det är också avgörande att vara professionell i sitt bemötande, ha en stark kommunikativ förmåga samt vara villig att hjälpa till och samarbeta med andra. Du stimuleras i en koordinerande och varierande roll där man tar eget ansvar för dagliga arbetsuppgifter, samt har du förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Dessutom är det viktigt att ha förmågan att självständigt hitta lösningar på problem, ta egna initiativ och fatta beslut. För att uppnå framgång i rollen är det också viktigt att vara flexibel i arbetssättet och vara villig att hjälpa till med det som behövs under dagen.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.