Miljösamordnare / Miljöingenjör till Pinpointer

Miljösamordnare / Miljöingenjör till Pinpointer

Har du ett stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor? Är du dessutom en analytisk problemlösare som vill vara en del av ett mindre företag som befinner sig på en spännande resa? Pinpointer söker nu sin nya medarbetare i rollen som miljösamordnare där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Pinpointer har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Pinpointer en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Pinpointer är ett svenskt techbolag som skapar förutsättningar för en mer hållbar masshantering. Det sker med hjälp av ett kompetent team och en oberoende digital tjänst. Överskott av massor matchas mot behov av massor med hänsyn tagen till transportsträcka, pris och miljökrav. Matchning sker mot Sveriges största nätverk av mottagare. Underlag och statistik samlas digitalt vilket underlättar uppföljningar och klimatberäkningar.

Pinpointer erbjuder en arbetsplats med ett innovativt, engagerat och målinriktat team. Företaget är i ständig utveckling, en utveckling du nu kan få möjlighet att vara en del av. Allt detta på ett hemtrevligt kontor i centrala Göteborg. På Pinpointer har du även möjlighet att arbeta en viss del på distans.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team bestående av hållbarhetschefen och ytterligare en miljösamordnare. Tillsammans driver och utvecklar ni bolagets miljö-, kvalitets- och hållbarhetsarbete.

Som miljösamordnare har du en viktig roll i Pinpointers affärsprocesser genom att säkerställa att miljökrav uppfylls samtidigt som processerna genomförs med god kvalitet och ett stort affärs- och hållbarhetsfokus. Du arbetar aktivt i vår digitala tjänst med registrering av mottagningsanläggningar och med att matcha överskott av massor mot behov. Du ser till att det sker i överensstämmelse med miljölagstiftningen och med en kvalitet som skapar förutsättningar för affärer. Vidare bidrar du till att arbetssättet utvecklas, effektiviseras och förbättras.

Därtill stödjer du hållbarhetschefen med bland annat omvärldsbevakning, uppföljning och analyser av verksamheten, framtagande av underlag, interna utbildningar och arbete med miljö- och kvalitetsledningssystem.

Rollen innebär många interna och externa kontakter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Lämplig eftergymnasial utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö.
* Mycket goda kunskaper och förståelse för miljö- och hållbarhetsfrågor
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
* Meriterande med ett eller ett par års arbetslivserfarenhet inom branscher där företaget är verksam, såsom entreprenader inom anläggning och avfalls- och återvinningsbranschen.

För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor. Som person är du ansvarstagande och tar därmed stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Du motiveras av att agera problemlösande samt har förmågan att arbeta strukturerat för att föra ditt arbete framåt. Du tycker om att jobba med såväl rutinuppgifter som affärsutveckling. Vidare är du pragmatisk och prestigelös och vet hur man når resultatet genom samarbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Miljösamordnare, miljökoordinator, miljö, environment, samordnare, koordinator, miljövetare, civilingenjör, hållbarhet, kvalitet, massor, masshantering, geologi, resurshushållning, materialåtervinning, Göteborg, återvinningsbranschen, heltid

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.