Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Medlemsadministratör

Ansök nu

Har du ett par års erfarenhet utav administrativt arbete och är en noggrann och analytisk person? Trivs du i samarbete med andra och letar efter din nästa utmaning inom administration? Då är rollen som medlemsadministratör något för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en nationell branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad för sina 15 000 medlemmar. Detta innefattar bland annat arbete med opinionsbildning, medlemsservice, juridiska frågor, miljöfrågor, hyresförhandling, kommunikation, event och utbildning. Den regionala organisationen har sitt huvudkontor i centrala Göteborg där en grupp på 30 personer arbetar.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du inom medlemservice där dina arbetsuppgifter kommer att innefatta administrering av medlemsregistrering med tillhörande uppgifter samt hantering av inkommande samtal på medlemstelefonen. Du kommer att svara på frågor relaterade till medlemskap och förmåner från medlemmar och ge stöd till andra avdelningar vid behov. Du kommer att ta hand om medlemsadministrationen av medlemsregistret ihop med två andra kollegor där ni har ett nära samarbete. Arbetet kommer även att innebära administration av förmånsavtal samt statistik och faktureringsunderlag. Som en central funktion kommer du att hantera nya medlemmars registreringar, mata in adresskoder och hantera andra tillhörande administrativa uppgifter vilket innebär en stor del systemadministrering och datorarbete ihop med att ge en god service till medlemmar och kollegor.

* Systemhantering
* Medlemsservice via telefonkontakt
* Administration av medlemmar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års arbetslivserfarenhet inom administration, meriterande med erfarenhet av fastighetssystem och/eller medlemsadministrering
* God dator och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift


För att trivas i denna roll är du teknisk lagd, tycker om att grotta ner dig i system och arbeta med dator som verktyg. Du är en person som tycker om ordning och reda och förstår vikten av att ditt arbete måste genomföras på ett noggrant sätt. Du ser gärna en helhet i ditt arbete och tycker om att samarbeta för att hitta lösningar och effektivisera ditt arbete. Du har även en social ådra och tycker om att ha dialoger med medlemmar och att hjälpa andra. Avslutningsvis tror vi att du är en person som har förmågan att lära dig nya uppgifter snabbt ihop med förmågan att arbeta självständigt efter inlärning. Du har stort tålamod som snabbt tar till sig ny information och på ett noggrant sätt löser de problem som uppstår.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare