Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Laboratorietekniker till Essity

Vill du arbeta med välkända varumärken i en global organisation? Efterfrågar du varierande arbetsuppgifter och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö? Vi söker nu dig till en tjänst som laboratorietekniker hos Essity.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till slutet av sommaren. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorietekniker fungerar du som en viktig stödfunktion till de olika avdelningarna som utför laborativt arbete, framför allt material- och produktutveckling. Du ansvarar för all assistans vid det laborativa arbetet, från förberedelser till att ta hand om olika material och bidra med lösningar. Du köper in förbrukningsmaterial och håller koll på lagerstatusen. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på avdelningen och din huvudsakliga uppgift är att underlätta arbetet för de laboratorieingenjörer som jobbar i processerna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Meriterande med utbildning inom relevant område
* Labbvana från exempelvis studier är meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på engelska, goda kunskaper i svenska är mycket meriterande

Vi söker dig som ser vikten av noggrannhet och konsekvenserna av ett fel i labbmiljön. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i allt du gör, är snabblärd och tycker om att samarbeta med andra. Trots strukturen på arbetet är du duktig på att prioritera rätt när situationen kräver.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 maj 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare