Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Laboratorieingenjör till Nynas

Ansök nu

Är du nyutbildad inom kemiteknik och vill starta din karriär inom ett stort, internationellt bolag? Vill du arbeta i en organisation med breda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att fördjupa dina kunskaper inom kemi?

Om tjänsten

Den här tjänsten är ett vikariat fram till 2024-12-31. Rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas AB.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Johanneshov (Stockholm), Nynäshamn samt Göteborg, där denna tjänst är placerad. Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen. Nynas värdesätter också att deras medarbetare vill vara med och delaktiga i förändringsarbete och förbättringsinitiativ.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorieingenjör arbetar du med att göra laboratorieanalyser efter företagets specifikationer och standarder. Eftersom laboratoriet arbetar mot en producerande enhet och styrs av produktionens förutsättningar varierar dina direktiv. Du rapporterar även de resultat som fås fram samt kalibrerar laboratorieutrustning. Du arbetar i ett team med tre andra laboratorieingenjörer och samarbetar även med driftansvariga, produktionstekniker, depåpersonalen och planeringsavdelningen. Du kommer få en gedigen introduktion i arbetet och arbeta nära kompetenta kollegor. I tjänsten ingår även beredskap.

* Laboratorieanalyser efter specifikationer och standarder
* Rapportering av resultat och kalibrerar laboratorieutrustning
* I tjänsten ingår beredskap

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad högskole-/universitetsutbildning inom kemi/kemiteknik
* Laboratorievana från skola och/eller arbete
* Du har goda kunskaper i MS Office
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt samt skriftligt

För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Därtill trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och driva på ditt arbete med goda resultat. Du gillar variation och arbetar gärna där det händer mycket. Vidare kan du genom din analytiska förmåga och noggrannhet se samband och tolka resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare