Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Laboratorieingenjör inom kemi till Essity

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av kemiskt laboratoriearbete från studierna och är redo att ta ditt första steg i kärriären? Trivs du också i en dynamisk miljö med varierade arbetsuppgifter? Hos Essity får du möjlighet att utveckla dina kunskaper genom att arbeta med välkända varumärken i en global organisation.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns eventuell möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieingenjör ansvarar du för att hantera både praktiska och teoretiska utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat planerar och utför labbtester på nya produkter samt redovisar och analyserar resultaten. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor både i laboratoriet och utanför där ni hjälper samt stöttar varandra i det dagliga arbetet och i olika projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Universitet- eller högskoleexamen inom kemi eller kemiteknik
* Erfarenhet av laboratoriearbete
* Du talar och skriver obehindrat på engelska, goda kunskaper i svenska är mycket meriterande

Vi tror att du som söker är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du trivs i en dynamisk organisation och motiveras av att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du en lagspelare med en stark förmåga att samarbeta med olika typer av människor och med olika typer av uppgifter. Du är även initiativtagande och motiveras av att sätta igång samt driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer och perspektiv där du har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt. Slutligen tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, och analytisk i ditt arbete och har förmågan att skapa samt hålla god struktur.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga