Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Axess Logistics

Ansök nu

Söker du efter ett sommarjobb med varierade arbetsuppgifter inom kundtjänst? Vi söker dig som lockas av att vara länken mellan kunden och företaget i en sammansvetsad organisation.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig till slutet augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är en ledande leverantör på den skandinaviska marknaden inom totallösningar för biltransport. De erbjuder skräddarsydda logistiklösningar och anpassning av bilar inom billogistik. Deras kunder är generalagenter och återförsäljare inom import utav fordon, nya som begagnade. Här värdesätts kvalitet och effektivitet, alltid med kundens behov i fokus. Du ingår i företagets centrala Contact center i Göteborg där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att vara Sveriges bästa kundsupport.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport är ditt huvudsakliga ansvarsområde kundkommunikation och orderhantering. Dina arbetsuppgifter består bland annat av hantering utav förfrågningar, systemadministration och kundkontakt över telefon och mail. Under din arbetsdag koordinerar och samordnar du order för att säkerställa att processer och överenskommelser enligt avtal säkerställs. Du har stora kontaktytor och samarbetar med andra avdelningar internt. Du återkopplar även status på order till kund. Här ingår du i ett team på 8 personer där ni samarbetar för att hantera ordnarna och att ge en bra kundupplevelse. Arbetstiden är klockan 08.00-16.30 vardagar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Meriterande med utbildning inom logistik
* Arbetslivserfarenhet inom kundservice eller administrativt arbete
* Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska
* God data- och systemvana


För att trivas i rollen är du en person som tycker om att samarbetar med andra människor. Du har lätt för att se andras behov och tänker på helheten där kunden står i fokus. Du har också en öppenhet för förändringar, där din väl utvecklade anpassningsförmåga hjälper dig hantera förändringar under arbetsdagen. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att ge god kundservice. Du är också en person som är mån om att hålla hög noggrannhet i dit arbete och trivs med att skapa och hålla din egen struktur, vilket du har god användning av i miljöer med varierad arbetsbelastning.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare