Kundsupport inom skandinaviskt språk till Essity

Kundsupport inom skandinaviskt språk till Essity

Trivs du i en kundsupporterande roll med många kontaktytor och har erfarenhet inom administrativt arbete? Tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs bäst i sociala situationer? Essity söker nu efter en kundsupport till deras team i Göteborg.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46.000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport på Essity arbetar du i en varierad roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera, registrera och följa upp ärenden, orderflöden, reklamationer och besvara frågor från företagskunderna. Därtill administrerar du uppdatering och underhåll av kund-och materialdatabas. Dina arbetsuppgifter kan variera då samarbete övergränserna och mellan avdelningarna förekommer, då tillkommer det arbetsuppgifter som att hantera förfrågningar från kunder och interna kollegor angående orderstatus, produktspecifikationer och priser. Vidare arbetar du i ett team om 18 personer som arbetar i Danmark, Norge, Finland och Baltikum.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Hantera kundärenden
* Administrera kund-och materialdatabas

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Goda kunskaper i Officepaketet samt Excel är meriterande
* Talar och skriver obehindrat i svenska, engelska, med goda kunskaper i annat skandinaviskt språk
* Arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete och kundservice är meriterande

För att trivas i rollen som kundsupport ser vi att du gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att dina arbetsuppgifter blir slutfört i tid. Detta kan du göra eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs. Du missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och arbetar systematiskt. Vi ser därtill att du får energi av att umgås med nya människor och trivs bäst i sociala situationer.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna roll.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.