Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du byggnadsingenjör med några års erfarenhet alternativt nyexaminerad ingenjör och är intresserad av att arbeta som konstruktör? Lockas du av att arbeta inom en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter där du får chans att testa på olika projekt inom huskontruktion? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Epsilon Byggkonsult AB.

Om företaget

Epsilon Byggkonsult grundades år 1988 och har sedan dess bedrivit sin verksamhet inom byggkonstruktion och byggadministration. Med huvudkontor i Göteborg har Epsilon Byggkonsult både en bredd och spetskompetens inom byggteknik för att möta kunders önskemål. För Epsilon Byggkonsult är engagemang och kvalité ledorden och de strävar efter att ge sina kunder bästa möjliga service.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Du arbetar i projektform med alla typer av uppdrag inom huskonstruktioner. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kundernas önskemål blir mötta och du arbetar oftast i flertalet projekt parallellt. Hos Epsilon Byggkonsult värdesätts en bred kunskap, varpå du ansvarar för både konstruktionsuppdrag, beräkningar och projektplanering samt kontakt med kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller civilingenjörsutbildning

Vi tror att du som söker brinner för ditt område och du trivs i en bred roll där du får möjlighet att samarbeta med dina kollegor. Som person tror vi att du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter, lätt för att se gruppen och syftet med helheten samt har en öppenhet för förändring och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. I ditt arbete är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, vilket är något du lägger stor vikt vid att leva upp till.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare