Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior utvecklare inom C# / .NET

Trött på konsultandet? Bli en del av MacroBonds erfarna team och utveckla världens bästa produkt för ekonomisk omvärldsanalys.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MacroBond.

Om företaget

Macrobond är ett växande och välmående bolag som har ett utvecklingskontor i centrala Göteborg där du kommer få vara delaktig i hela utvecklingscykeln från idé till färdig produkt. Utveckling sker för Windows och Linux med tyngdpunkt på C#/.NET. Exempel på fler tekniker och verktyg som används är Visual Studio, Git, Javascript, TypeScript, Angular, molntjänster och Python. Macrobond grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 6 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera samt visualisera historisk finansiell och ekonomisk data.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos MacroBond arbetar du i projekt med att förbättra nya funktioner samt förnya företagets analysverktyg. I detta kommer du arbeta med både vidareutveckling såväl som nyutveckling. Dina arbetsuppgifter sträcker sig brett och du kommer arbeta inom databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till berkäkningar, anvädarinterface, grafik, Windows, Linux, backend och frontedutveckling. MacroBond använder sig av Agil arbetsmetodik med korta ledtider men med långsiktig utveckling.

* Förnya funktioner och analysverktyg
* Arbete med allt från databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till beräkningar, användarinterface, grafik, Windows, Linux, backend- och frontendutveckling
* Både vidareutveckling såväl som nyutveckling
* Agil arbetsmetodik med korta ledtider men med långsiktig utveckling

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom IT.
* Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet, antingen parallellt med studierna eller efter avslutad utbildning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Vi söker efter dig som trivs bra i att arbeta brett med produktutveckling och uppskattar att få vara delaktig i alla steg av utvecklingsprocessen. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet inom just C#/.NET så länge du vill lära dig och är duktig på något annat objektorienterat programspråk. Du trivs bra att arbeta teambaserat men du är samtidigt självgående och känner dig bekväm att ta egna initiativ. Vi tror att du som söker är en person som trivs på ett familjärt bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och gillar att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare