Hoppa till innehåll

Junior Servicetekniker till Cold Cut Systems

Har du gymnasieutbildning inom tekniskt område? Är du i början av din karriär och är nyfiken på att börja arbeta som servictekniker? Söker du en variationsrik arbetsvardag där du arbetar både på fält hos kunder och i verkstad? Är du därtill en teknisk person som vill arbeta med en världsledande produkt? Hos Cold Cut Systems erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Cold Cut Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cold Cut Systems en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cold Cut Systems.

Om företaget

Cold Cut System är ett världsledande företag inom utveckling av skärsläckarsystem. Företagets slutkund är olika typer av räddningstjänstorganisationer och det finns idag 1200 skärsläckarsystem installerade i 45 olika länder. Utveckling och produktion sker i Cold Cut systems lokaler i Kungsbacka där du erbjuds möjligheten att arbeta med ett team av verkstadsmekaniker. Hos Cold Cut Systems leder ditt arbete till kunden effektivt kan släcka bränder vilket ökar säkerheten och förbättrar arbetsmiljön vid släckningsarbeten.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med service, underhåll och montering av företagets skärsläckarverktyg som tituleras Cold Cut Cobra. Din vardag är variationsrikt där du utför en del av ditt arbete ute hos företagets kunder runt om i Sverige och en annan del i företagets verkstad i Kungsbacka. Hos kund arbetar du med underhåll, felsökning och reparation där du både tar emot och planerar in tillfällena hos kund självständigt. Vid behov genomför du enklare felsökningar via data. Därtill hanterar du flera uppgifter av administrativ karaktär där du exempelvis skapar dokumentation, offerter och faktureringsunderlag. Resterande tid arbetar du i verkstaden med montering, testkörning och packning av produkter.

Vid start ges du en gedigen introduktion där du få ta del företagets vision och produkt för att du väl ska kunna färdigställa företagsprodukter med hög kvalité. Cold Cut Systems ger dig möjlighet att vara en del av deras tillväxtresa och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieutbildning inom tekniskt område såsom mekanik, hydraulik och/eller fordonsel (12v/24v) eller likvärdig erfarenhet
* Erfarenhet eller förståelse inom mekanik, hydraulik eller fordonsel
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* B-körkort

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (49 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Karlstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uddevalla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stenungsund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga