Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior krantekniker / servicetekniker till Uperio Kran

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du flexibel, samarbetsvillig och trivs att jobba i team? Tycker du att det är kul med tekniska arbeten, gillar att mecka och har en positiv inställning i jobbet? Då kan du vara rätt person för tjänsten som krantekniker / servicetekniker till Uperio Kran i Göteborg!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Uperio Kran har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Uperio Kran en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt CV. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Uperio Kran är en rikstäckande aktör inom kranuthyrning med marknadens modernaste maskinpark. De har uthyrningscentraler i både Göteborg och Stockholm och kan erbjuda rikstäckande service till sina kunder. De erbjuder både uthyrning och service av byggkranar, liksom utbildning inom lyftoperationer och kranförare. I sitt utbud har de självresande kranar samt tornkranar.

Arbetsuppgifter

I rollen som krantekniker eller servicetekniker utgår du från kontoret i Göteborg där du, tillsammans med kollegor, åker ut till kunder för att montera och demontera kranar, både självresande och tornkranar. Du kommer göra lättare felsökningar, service och underhåll på företagets kranar samt svara på tekniska frågor från kunder och operatörer. Vidare hjälper du även till med problemlösning kopplat till kranarna antigen på egen hand eller med kollegor i samma roll. Det förekommer resor i jobbet och cirka 1-2 övernattningar per vecka, uppskattningsvis är det cirka 30 resdagar per år. Som ny i rollen erbjuds du en gedigen introduktion till kranarna hos kranleverantören samt utbildning inom säkra lyft, fallskydd och heta arbeten. Arbetet försvåras avsevärt om du är höjdrädd.

* Monterar och demonterar självresande kranar samt tornkranar
* Felsökning, service och underhåll
* Svara på tekniska frågor från kunder och operatörer
* Problemlösning på egen hand eller med kollegor
* Cirka 1-2 övernattningar per vecka och uppskattningsvis 30 resdagar per år
* Gedigen introduktion till kranarna hos kranleverantören samt utbildning inom säkra lyft, fallskydd och heta arbeten
* Arbetet försvåras avsevärt om du är höjdrädd

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning, gärna inom ett praktiskt område
* Det är meriterande med kunskaper inom el
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vi tror att du som säker tjänsten är en person som är noggrann och väl medveten om rutiner och riktlinjer i arbetet, detta då tjänsten kräver ett högt säkerhetstänk och medvetenhet om risker som kan förekomma. Vidare har du förmågan och intresset att samarbeta med andra och trivs i en roll där det är viktigt med förtroende bland kollegor. Du är mån om att driva ditt eget arbete framåt och tar gärna hjälp av andra för att komma vidare genom att vara frågvis och visa intresse. Då rollen innebär problemlösning på egen hand eller med andra tycker du också om att lösa problem och har ett bra tillvägagångssätt för att göra det.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.