Junior Accountant till Essity

Junior Accountant till Essity

Har du arbetat som redovisningsekonom eller stöttat upp redovisningsarbetet på internationella företag? Vi söker dig som vill utvecklas inom kvalificerat ekonomiarbete men som kanske inte berört varenda del, vi söker vi dig som känner att om du bara fick chansen så skulle du visa vad du går för!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

I denna roll som Junior Accountant kommer du att arbeta med att stötta upp löpande redovisning och bokslut. Du kommer även att arbeta tillsammans med företagets controllers och tillsammans analysera bokslutet och säkerställa att redovisningen följer Essitys policy och regelverk. Du kommer även att säkerställa att de är upprättade i enlighet med landets legala krav. Tjänsten innefattar också uppföljning, analys och rapportering. Du kommer att vara en viktig del av deras team och arbeta nära deras controllers i affärsenheterna för att säkerställa korrekt bokföring och rapportering.

* Löpande redovisning och bokslut
* Samarbete med controllers
* Förhålla sig till internationella redovisningsprinciper

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Stöttat upp arbete mot redovisning, periodiseringar och månadsbokslut
* Erfarenhet från en assisterande ekonomifunktion i en internationell miljö
* Meriterande om du arbetat självständigt med redovisning
* God kunskap inom Microsoft Office är ett krav, erfarenhet av affärssystemet SAP/S4 är meriterande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är en flexibel och målmedveten person som på ett ansvarsfullt sätt driver ditt arbete framåt enligt uppsatta tidsramar. Du har även en god problemlösningsförmåga med en hög nivå av självledarskap. Det är också av värde att du tycker om att arbeta såväl självständigt som i ett team med högt tempo där du är öppen för att stötta upp där det finns behov. Slutligen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person som tycker om att arbeta detaljorienterat.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.