Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en person som trivs bäst i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor? Lockas du därtill av en roll där du får sätta upp höga mål för dig själv och jobba hårt för att nå dem? Då är rollen som innesäljare perfekt för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett av de snabbast växande företagen inom den svenska elmarknaden idag. Med visionen om att vara Sveriges mest omtyckta elbolag har de tagit fram moderna lösningar för att förbättra kommunikationen med kunder, vilket de vunnit flera priser för. Avdelningen består av 15 personer och präglas av positiv energi och gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att ge förstklassig service genom att hjälpa kunder att förlänga, förnya och justera deras elavtal. Din uppgift är att ringa ut till befintliga kunder, lyssna in till deras behov och utifrån dessa informera om företagets tilläggstjänster som kan ge dem en bättre lösning och behålla dem som nöjda kunder. Du arbetar mot uppsatta mål och erbjuds en generös fast grundlön samtidigt som du har möjlighet att påverka din lön genom ett provisionssystem.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

* Försäljning av elavtal och tilläggstjänster till befintliga kunder över telefon
* Administrera och ansvara för ditt eget arbete
* Ansvara för att dina resultat och budgetmål hålls

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Fullständig gymnasieexamen
* Meriterande med arbetslivserfarenhet av försäljning
* Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* God datorvana

För att lyckas i rollen som Innesäljare ser vi att du är en social person som trivs i mötet med andra och har lätt för att skapa nya relationer. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vidare sätter du upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären. Stor vikt kommer läggas vid din personlighet i denna rekrytering.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare