Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Inkassorådgivare på deltid

Ansök nu

Trivs du med telefonen som främsta verktyg och drivs av att hjäpa andra männsikor? Värdesätter du dessutom att ha roligt på jobbet och är student eller har annan sysselsättning vid sidan av? Då kan jobbet som inkassorådgivare i Göteborg vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Intrum. Du behöver kunna arbeta minst 10 timmar i veckan och vara tillgänglig för upplärning på heltid dina 3 första veckor.

Om företaget

Företaget är ett välkänt kredithanteringsföretag med uppdrag att skapa en sund ekonomi i samhället.
Med hjälp av sina lösningar effektiviserar de företagets kassaflöde och förbättrar deras lönsamhet. På arbetsplatsen råder en familjär stämning och nu letar företaget efter dig som vill bli en del av deras serviceinriktade inkassoteam. I Göteborg sitter dem i nyrenoverade stilrena lokaler, centralt beläget med bra förbindelser.

Arbetsuppgifter

Som handläggare sitter du i hjärtat av verksamheten och har den viktiga uppgiften med att hjälpa människor till en sund ekonomi med syfte att bli skuldfria. Fokus för denna roll ligger på att ta emot inkommande och utgående samtal från kunder främst via telefon men även via mail. Det kan stundvis vara en utmanande uppgift och ställer höga krav på din förmåga att bemöta personer på ett respektfullt och empatiskt sätt.

Du erbjuds en grundutbildning inom inkasso för att lära dig hur ärendena ska hanteras och du får även lära dig företagets arbetssätt och system. Du arbetar tillsammans med andra i ett team som värdesätter samarbete och att ha roligt och utvecklas tillsammans.

* Hantera inkommande och utgående samtal till kunder.
* Hjälpa kunder till en sund ekonomi genom hög service och ödmjukhet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom service
* Grundläggande datorkunskap
* Obehindrad i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska
* Meriterande med övriga språkkunskaper

Vi söker dig som är en social kameleont och som drivs av att hjälpa människor. Du älskar utmaningar och är serviceorienterad samtidigt som du har skinn på näsan och kan hålla dig lugn i situationer med upprörda kunder. Har du jobbat med människor och inom service och vet precis hur du får människor att känna sig trygga och våga öppna sig så är det helt klart ett plus. Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och värdesätter härlig sammanhållning på en arbetsplats med väldigt varierande åldrar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: November med upplärning på heltid de 3 första veckorna
Tider: Behöver kunna arbeta minst 10 timmar i veckan
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare