Hoppa till innehåll

Vill du arbeta i en roll där du erbjuds möjligheten att få utvecklas med spännande personalärenden i ett team som är familjärt? Har du därtill en utbildning och arbetslivserfarenhet inom HR? Nu söker vi efter en HR Business Partner, varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning en HR Business Partner. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner arbetar du i nära samarbete med övriga chefer på HR avdelningen där du erbjuds en stor variation av spännande ärenden. Du är ansvarig för ett eller flera projekt där du arbetar enligt KPI-er med mycket fokus på frånvarohantering och minska personalomsättning, därtill stöttar du chefer kring och delta i möten gällande personalärenden. Du erbjuds möjligheten att arbeta brett med olika ansvars-och fokusområden på en flexibel arbetsplats med frihet under ansvar. Som HR Business Partner får du möjligheten att ingå i ett team som är tempofyllt och familjärt som förgyller arbetsvardagen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom HR-och personal
* Arbetslivserfarenhet inom HR
* Talar och skriver obehindrat så väl i svenska som engelska
* God data-och systemvana

För att trivas i rollen som HR Business Partner ser vi att du självständigt strukturerar ditt arbete och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du får energi av att umgås med nya människor och prestigelöst vill dela dina erfarenheter och kompetens tillsammans med dina kollegor. Därtill är du målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete då du sätter upp höga mål för dig själv. Vidare är det viktigt för dig att göra ett bra jobb och att du planerar dina arbetsuppgifter noggrant innan du sätter i gång.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 maj 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare