Extrajobb som administratör under projekt till Valmet

Extrajobb som administratör under projekt till Valmet

Studerar du på universitet/högskola, har du ett eget företag eller är du kanske säsongsarbetare och har ett flexibelt schema? Valmet söker dig som vill arbeta projektbaserat i en bred roll inom administration och koordinering. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Tjänsten är på projektbasis och arbetstiden kommer att vara koncentrerad till specifika veckor under året. Till våren beräknas det vara 1 projekt och till hösten 2-3 st. Varje projekt är ca 7-14 dagar och utförs främst hos kunder på olika siter i Sverige, men även uppdrag utomlands förekommer. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Valmet.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Administratör ute på projekt kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att innefatta kontakt med underleverantörer och övrig personal som befinner sig på serviceuppdrag på olika siter hos kunder. Personalstyrkan på dessa siter kan uppgå till flera hundra personer och antalet varierar från projekt till projekt. Projekten som utförs av Valmet är främst belägna på olika siter runt om i Sverige, men det kan också förekomma uppdrag utomlands. Fokus är att i samarbete med arbetsledningen på platsen, hantera uppkommande frågor och behov från personalen. Detta innebär att hålla koll på hotellbokningar, boka resor och eventuella hyrbilar samt hjälpa till med ad-hoc uppgifter för att säkerställa att projektet fortskrider enligt tidplanen. Förutom daglig kontakt med arbetsledningen för projektet, kommer kommunikationen att ske löpande med de övriga tre personerna i gruppen som koordinerar resurser centralt från Lindhomen i Göteborg.

* Flera kontaktytor och samarbete med underleverantörer, personal och arbetsledning
* Besvara frågor, hantera och lösa uppkommna behov för projektarbetarna
* Administrativt arbete innefattande bland annat tidsregistrering, hantera bokningar och inhandla material

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eftergymnasiala studier eller annan arbetsrelaterad sysselsättning
* Tidigare erfarenhet av koordinering och administration
* God datorvana och välorienterad inom MS Office och Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift, kunskap inom ryska eller östeuropeiskt språk är meriterande

För att vara framgångsrik i denna roll, är det viktigt att du har en stark analytisk förmåga och en serviceinriktad inställning. Du ska trivas med att hantera många olika uppgifter samtidigt och inte ha några problem med att hugga i där det behövs. Du bör gilla att arbeta i en strukturerad miljö där du kan använda din förmåga att hålla ordning och reda.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.