Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Extrajobb som administratör på deltid

Söker du ett extrajobb där du arbetar utifrån din tillgänglighet? Vill du få chansen att samla arbetslivserfarenhet inom marknad där du arbetar detaljinriktat och administrativt? Hos Stanley Black & Decker erbjuds du en spännande roll med stor frihet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader som start. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Stanley Black and Decker.

Om företaget

Stanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter inom bland annat förvaring, konstruktion och tillverkning. De strävar efter att göra livet enklare för sina kunder och användare och har sedan starten 1843 vuxit till ett globalt företag. Stanley Black & Decker sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. För verksamheten i Norden arbetar 150 personer och huvudkontoret är lokaliserat i Mölndal. Marknadsteamet består av totalt 15 personer, denna roll som marknadsassistent ingår ett team om 5 personer.

Arbetsuppgifter

I din roll som administratör inom masterdata ansvarar du för att uppdatera och säkerställa korrekt information. Det innebär en stor del av arbetet präglas av att ha kontakt med bolagets interna intressenter för att hantera produkt data, logistik data samt marketingtext. Därtill säkerställer du att översättningar är gjorda på korrekt språk, där du har kontakt med en marknadsföringsbyrå som ansvarar för detta. Som verktyg använder du dig av listor i Excel och system där du extraherar data och uppdaterar nya listor. Vidare har du även intern kontakt från intressenter för att insamla ytterligare information kring exempelvis försäljning, denna kontakt sker främst via mejl, telefon och digitalt.

* Hantera och säkerställa information
* Genomför översättning av språk och har kontakt med marknadsföringsbyrå
* Excel och systemanvändning för att extrahera data och uppdatera listor
* Interna dialoger för att samla information

Du erbjuds möjlighet att arbeta omkring 15h/v under valfria dagar i veckan utifrån din tillgänglighet. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00-17.00.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, meriterande med pågående studier inom företagsekonomi, marknadsföring eller motsvarande
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska språket
* God dator och systemvana, samt goda kunskaper i Excel
* Arbetslivserfarenhet av administrativt arbete är meriterande

För att trivas i denna roll söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. I rollen som administratör inom masterdata behöver du vara en analytisk person som har ett sinne för detaljer. Vidare har du ett intresse och sinne för siffror och matematik. Avslutningsvis är du en självgående person som gärna tar initiativ att ta kontakt med kollegor för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare