Erfaren fastighetstekniker

Erfaren fastighetstekniker

Har du några års erfarenhet som fastighetstekniker och är redo för nya utmaningar? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta praktiskt. Hos PRIMÄR erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du får möjligheten att arbeta i en lösningsorienterad miljö med fokus på hög kvalité.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PRIMÄR fastighetsförvaltning.

Om företaget

PRIMÄR fastighetsförvaltning är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Företagets kunder är både privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag med cirka 800 anställda.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker hos PRIMÄR ingår du i en grupp med erfarna tekniker som tillsammans ansvarar för den dagliga driften. Du arbetar med löpande tillsyn, rondering, underhåll och rapportering. Arbetsuppgifterna varierar i omfattning och komplexitet. Du arbetar ständigt för att hitta bra lösningar som bidrar till nöjda kunder.

* Ansvarig över den dagliga driften
* Löpande tillsyn, rondering, underhåll och rapportering
* Hitta bra lösningar som bidrar till nöjda kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst två års erfarenhet av arbete inom rondering, ventilationsservice, filterbyten, felsökning, flödesbild och styrsystem.
* Meriterande med utbildning som fastighetstekniker eller liknande
* B-körkort
* Flytande i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

PRIMÄRs kunder förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Övrig information

Start: Vid överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Vid överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.