Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Elektronikkonstruktör till Tyri Lights

Ansök nu

Letar du efter en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom elektronikkonstruktion och LED-produkter till nästa nivå? Tyri Lights, med sitt omfattande sortiment av högeffektiva arbetsfordonsstrålkastare, söker en erfaren Elektronikkonstruktör som har en gedigen bakgrund inom EMC problematik och Altium Designer. Gör dig redo att ta dig an en spännande utmaning i ett företag som motiverar och stöttar sina anställda. Är du deras nästa stjärna?

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tyri Lights.

Om företaget

Sedan start har Tyri Lights varit i ständig utveckling och deras globala R&D avdelning som finns i Göteborg söker nu ytterligare en kollega inom elektronikkonstruktion.

Tyri Lights är ett branshledande företag inom belysning för terräng- och arbetsfordon och fokuserar på att utveckla högkvalitativa och smarta belysningslösningar inom sektorer såsom anläggning, jordbruk, skogsbruk, gruvindustri, materialhantering och Off-Road. Tyri levererar en standardiserad produktserie i världsklass, ligger i framkant inom belysningsteknologin och är designpartner i samarbeten med OEM-tillverkare världen över. Med start redan på 70-talet har verksamheten ständigt växt och utvecklats och dess grundare är fortfarande med och driver företaget framåt. Under 2017 var Tyri ett av de snabbaste växande företagen i Sverige och finns idag globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien och Norge. Bland Tyris kunder genom åren finns välkända globala företag såsom Caterpillar, Epiroc, Toyota, Komatsu och John Deere.

Arbetsuppgifter

I rollen som Elektronikkonstruktör är du med i hela processen under projekten, allt ifrån kravspecifikation till testning med Tyri Lights kunder. Du blir experten inom elektronikområden i de olika parallella projekt som du ingår i. Du kommer arbeta i en produktionsnära miljö med snabba steg från idé till färdig produkt. Dina främsta arbetsuppgifter kommer kretsa kring att designa drivelektronik till Tyris LED-produkter, ta fram kravspecifikation i direkt kontakt med kunder och arbeta med elektronik i CAD genom Altium Designer.

* Beställning, byggnation och felsökning av prototyper
* Arbeta med DC/DC omvandlare
* Utföra tester under utvecklingsarbetet i Tyris EMC labb
* Delvis delta vid resor till leverantörer och kunder som support till säljarna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektronik
* Erfarenhet av CAD, helst inom Altium Designer
* Teoretisk förståelse samt erfarenhet av konstruktion för EMC
* Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Vi söker dig som har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt har du ett öga för detaljer och är noggrann som person. Du känner dig bekväm med din kommunikationsförmåga då kontakt med både interna och externa samarbetspartners sker på daglig basis. Med en stor dos driv ser vi att du inte bara kontinuerligt utvecklar dig själv och ditt arbete utan även ditt team och verksamheten i stort - en resa som Tyri välkomnar och stöttar till 100%. Kreativitet, innovation och eftertanke är framgångsfaktorer hos Tyri Lights.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare