Ekonomiassistent till globalt bolag

Ekonomiassistent till globalt bolag

Är du erfaren inom ekonomiarbete och vill specialisera dig ytterligare? Hos vår kund erbjuds du en varierande roll och vi söker dig som vill ingå i ett team och arbeta med flera bolag i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är ett globalt och marknadsledande varumärke som arbetar med produkter som gör skillnad för människor. De har en lång bakgrund inom branschen och strävar efter att ständigt utvecklas för att skapa fler möjligheter för medarbetare och kunder att hjälpa människor. Du tillhör ekonomiavdelningen i Mölndal och samarbetar med engagerade kollegor som längtar efter att få välkomna dig till teamet.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår du ett team om sex personer som ansvarar för leverantörsreskontran i flera bolag, varav flera internationella. Tillsammans delar ni upp uppgifterna utifrån behov för att skapa ett bra flöde och skapa struktur. Du ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontran, från att få in dem till att få dem attesterade och göra utbetalningar. Utöver ditt ansvar inom leverantöresreskontran tillkommer uppgifter som exempelvis upprättande av balansbilagor och registrera dagböcker i bokslutsarbetet. Tillsammans hanterar teamet fem bolag med cirka 3 000 fakturor per månad med utbetalningar som sker veckovis.

* Du ingår i ett team som ansvarar för leverantörsreskontran i olika bolag där flera är internationella
* Arbetar med uppgifter utifrån behov för att skapa et bra flöde och struktur
* Ansvara för leverantörsreskontra med att få in dem, få dem attesterade och göra utbetalningar
*Ansvara för upprättande balansbilagor och registrerar dagböcker i bokslutsarbetet
* Hantera runt 3000 fakturor per månad med utbetalningar inom teamet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av ekonomiarbete med fördel inom leverantörsreskontra, gärna internationellt
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Meriterande med gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Meriterande med god systemvana samt systemintresse av olika affärs- och ERP-system

Du som söker är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Januari
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.