Diagnosingenjör / Mekaniker till NSC Sweden

Diagnosingenjör / Mekaniker till NSC Sweden

Vill du arbeta med felsökning och har ett intresse för fordon och motorer? Har du erfarenhet från fordonsbranschen och är redo för en ny spännande roll inom diagnostik? Nu har du chansen att ta nästa steg hos NSC Sweden!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NSC Sweden.

Om företaget

NSC Sweden är ett konsultbolag som andas ingenjörskonst och teknologi. Hos dem är du omgiven av ambitiösa, kunniga och stöttande kollegor och en företagskultur där vikten av att ta fram varje medarbetares potential lyfts fram. I rollen som diagnosingenjör tillhör du avdelningen Automotive och arbetar hos någon av NSC Swedens kunder inom fordonsbranschen som bland andra består av Volvo Cars, Volvo Trucks och Lynk & Co.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består till stor del av problemlösning genom felsökning och utvecklande av diagnosmetoder. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla diagnosverktyg för att hjälpa mekanikerna i verkstäderna att effektivisera olika underhålls- och reparationsarbeten. Du sätter dig in i olika felkoder och funktioner för att sedan utveckla diagnosverktyget och uppdatera eventuella möjliga åtgärder. Det är viktigt att du presenterar felsökningsmetoder och olika tillvägagångssätt på ett pedagogiskt vis för att minska risken för missförstånd och andra tidstjuvar. Om du har tidigare erfarenhet av scripting och arbete med felkoder kommer det att komma till nytta i denna tjänst men så länge intresset och viljan att lära sig finns hos dig kommer du att få goda möjligheter att utvecklas inom dessa områden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant utbildning inom exempelvis fordon, mekanik, mekatronik, automation eller liknande
* Arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen
* Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
* B-körkort

Vi söker dig som mår som bäst i en varierad roll där du både får arbeta ute i verkstaden och på kontoret. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor och det är därför viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du ser på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbeta med flera olika kontaktytor. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram ditt budskap.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fordon, mekanik, mekaniker, mekatronik, felsökning, diagnosverktyg, diagnos, diagnostik, scripting, felkoder

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.