Dansktalande Kundservicemedarbetare

Dansktalande Kundservicemedarbetare

Brinner du för service och talar flytande danska? Kanske är du händig och har själv en del verktyg hemma? Då tror vi att detta kan vara en tjänst för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företaget

Stanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På kontoret i Mölndal arbetar 50 personer där Kundserviceavdelningen består av 10 medarbetare. På Stanley Black & Decker finns stora utvecklingsmöjligheter för dem som är angelägna om att göra en karriär. De tror på att ge sina anställda möjlighet att växa och utvecklas inom företaget och med rätt ambition och engagemang kan du klättra inom organisationen.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare ingår du i ett serviceteam bestående av 10 personer som tillsammans supporterar den nordiska marknaden. Din roll innebär att ta emot inkommande samtal och beställningar över mail och telefon från företagskunder inom den danska byggvaruhandeln, registrera dessa i det administrativa systemet och följa upp leveransen. Utöver detta supporterar du även interna säljare med information och administration för era gemensamma kunder. En viktig del i din roll är rådgivning och guidning av kunderna till rätt produktval, därför kommer du att få en gedigen introduktion av företagets produktutbud i början av din anställning.

* Kundservice via telefon och mejl
* Administration och systemanvändning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av kundsupport, service och/eller administration
* Mycket goda kunskaper i Danska och Engelska i såväl tal som skrift
* God dator och systemvana, meriterande med erfarenhet av SAP eller liknande system

Vi tror att du som söker har intresset, viljan och förmågan att hjälpa såväl kunder som dina kollegor i teamet. Du anstränger dig för att leverera lösningar och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående gentemot andra. Du trivs med att samarbeta med dina kollegor och får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.