Hoppa till innehåll

CNC-tekniker till Härryda Mekaniska Verkstad

Har du några års arbetslivserfarenhet som CNC-tekniker och letar efter din nästa utmaning? Söker du därtill en arbetsgivare som erbjuder en trygg arbetsmiljö, månar om sina anställda och ger dig utrymme och frihet att styra ditt arbete och därmed växa i din roll? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Härryda mekaniska verkstad.

Om företaget

Härryda mekaniska verkstad grundades år 1973 och har idag cirka 20 anställda. Företaget har många års erfarenhet av prototyptillverkning och erbjuder kunden skräddarsydda lösningar för att nå bästa möjliga resultat på komplicerade detaljer. Verkstaden har en stor flexibilitet och eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb. På Härryda Mekaniska verkstad erbjuds du en trygg arbetsmiljö med god sammanhållning och hjälpsamma kollegor!

Arbetsuppgifter

I rollen som CNC-tekniker erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att ansvara för enstyckstillverkning av prototyp detaljer i fräsmaskinen där arbetet omfattar hela processen, från ritning till färdig produkt. Som CNC-tekniker finns det flera olika fräsmaskiner du kan få arbeta med och de flesta är Heidenheinbaserade, men det finns även andra ISO-baserade maskiner som används inom produktionen. Det är en stor variation på jobben som kommer in vilket möjliggör ett varierande och utvecklande arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 3-5 års arbetslivserfarenhet som CNC-tekniker
* Goda programmeringskunskaper i Heidenhain
* Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir klart i tid. I den här rollen förväntas du ta stort eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll du trivs bäst. Vidare är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölnlycke
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga