Budbilschaufför i Göteborg

Budbilschaufför i Göteborg

Är du i början av din karriär och vill samla på dig mer arbetslivserfarenhet? Är du en pålitlig och ordentlig person som tycker om att köra bil och att befinna dig ute på vägarna? Då är rollen som budbilschaufför något för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till mitten av Juni. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget

Företaget är ett av Europas ledande företag inom cirkulära IT-tjänster och återvinning av elektronik. Företaget har över 1 000 anställda och erbjuder hållbara IT-tjänster till mer än 130 länder. De är specialister på digitalisering av skola genom tekniskt och pedagogiskt stöd i både de strategiska och operativa delarna av skolverksamheten. Med hjälp av digitalisering hjälper företaget sina kunder att utveckla en smartare och effektivare verksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som budbilschaufför kommer du att köra runt i företagets personbil till olika skolor utanför Göteborgområdet. Dagen börjar med att du utgår från företagets lokal på Lindholmen, där kommer du att kolla i systemet och läsa av vad du ska hämta och lämna under dagen samt vart du ska åka. Du hämtar därefter upp bilen och börjar sedan arbetet med åretgandet utav datorer och Ipads. Du hämtar upp dessa på skolor och fraktar sedan tillbaka datorerna och Ipadsen till företagets lokaler igen. Du kommer att ha flera stopp så här gäller det att kunna planera ditt rutt för att arbetet ska bli effektivt. I arbetet ingår det även att logga och registrera varorna i systemet. När rutten är färdig för dagen innefattas även arbete i verkstaden där du kommer att hjälpa till att skruva och stötta upp mer praktiska uppgifter.

* Köra bil
* Återtag av datorer och enklare systemhantering
* Service

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Manuellt B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift

För att lyckas i denna roll tycker du om att arbeta självständigt och drivs av att ta stort eget ansvar. Du socialt kompetens och tycker om att möta och hjälpa andra människor. Avslutningsvis tror vi att du finner det stimulerande att köra bil och att vara ute på vägarna.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.