Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Assistent till fackförbundet Seko

Har du en god känsla för service och trivs i en administrativ roll? Vill du arbeta med omväxlande och spännande arbetsuppgifter? Fackförbundet Seko söker nu en serviceinriktad assistent till Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Seko.

Om företaget

Seko är ett välkänt fackförbund som är beläget i centrala Göteborg. De organiserar 110 000 medlemmar inom nio branscher. Deras viktigaste uppgift är att arbeta för bra löner och villkor på arbetsplatsen för alla medlemmar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Då du företräder fackförbundets medlemmar är det viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar. Fackförbundet strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som assistent kommer du ha daglig kontakt med fackförbundets medlemmar och förtroendevalda och hjälpa dem i olika typer av ärenden. I arbetet ingår i huvudsak kontakt med medlemmar, administration av medlemsregistret, besvara frågor om det fackliga medlemskapet, försäkringar och A-kassan. Du kommer även att arbeta med allmänna administrativa uppgifter som att skriva kallelser, diarieföra, göra beställningar och bokningar.

* Hjälpa fackförbundets medlemmar och förtroendevalda i olika typer av ärenden
* Besvara frågor om det fackliga medlemskapet, försäkringar och A-kassan
* Allmänna administrativa uppgifter som att skriva kallelser, göra beställningar och bokningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Några års arbetserfarenhet, erfarenhet av serviceyrken eller föreningslivet är meriterande
* God system- och datavana, erfarenhet av Office-paketet
* Erfarenhet av CRM-system är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att trivas i rollen som assistent ser vi att du är social och kommunikativ samt trivs med att hjälpa människor. Du är därmed en lösnings - samt serviceorienterad person som har förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra och tar egna initiativ. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och kan hantera flera saker samtidigt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Facklig representant: Annika Ericson, 031-42 94 31

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare