Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Applikationsingenjör / Field Application Engineer till ACTE Solutions

Ansök nu

Är du serviceminded och har ett stort tekniskt intresse? Har du precis tagit examen från en ingenjörsutbildning alternativt har något års erfarenhet och vill jobba som Field Application Engineer? Se då till att skicka in din ansökan till rollen som FAE hos ACTE Solutions idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ACTE Solutions AB.

Om företaget

ACTE har ambitionen att vara ett stöd och en genväg för svensk industri i den pågående digitaliseringen och uppkopplingen av produkter (IoT). De levererar tjänster, standard- och skräddarsydda lösningar inom inbyggda system och konnektivitet. ACTE Solutions utvecklar lösningar inom industri, automation, marin, telekommunikation och medicinteknik. Att arbeta på ACTE passar dig som är intresserad av att arbeta nära ny teknik.

ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group, Division International och de finns i Sverige, Norden och Europa. Lagercrantz Group är en ledande leverantör av värdeskapande teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer. Koncernen är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. Koncernen består av cirka 70 företag som fokuserar på att erbjuda mervärde i nischer, d.v.s. att erbjuda specifik teknik till specifika kunder på specifika marknader.

Arbetsuppgifter

I rollen som FAE kommer du att delta i kundmöten tillsammans med säljaren där du agerar tekniskt säljstöd. Du kommer arbeta med både hårdvara och mjukvara för att konfigurera och modifiera produkter utefter kunders dagliga och framtida behov. Det är ett arbete som innefattar framtagande av specifikationer och problemlösning av varierande komplexitet. Samtidigt agerar du teknisk support via mail, telefon och på plats hos kund. Du får även vara med och utvärdera nya produkter och leverantörer och delta i förhandlingar.

* Agera tekniskt säljstöd i kundmöten med sälj
* Arbeta med hårdvara och mjukvara för att konfigurera och modifiera produkter utefter kunders behov
* Agera teknisk support över mail, telefon och på plats hos kund
* Utvärdera nya produkter och leverantörer samt delta i förhandlingar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ingenjörsutbildning motsvarande Elektronikdesign / Teknisk Fysik / Inbyggda system / Design och produktutveckling / Mekanik / Mjukvaruteknik eller liknande
* God förståelse av inbyggda system; HW och SW
* Grundläggande elektronikkunskap
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Erfarenhet av Linux och Java är meriterande

I rollen som FAE pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Det är viktigt att du att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Samtidigt tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du ser därmed till att få saker gjorda i stället för att skjuta upp dem.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm (alternativt Kungsbacka, Göteborg)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare