Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du få chans att jobba med service i världsklass och bidra till marknadens mest nöjda kunder inom en spännande bransch? Är du därtill en analytisk person som uppskattar mötet med andra och ser ett stort värde i att samarbeta? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning administratör. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Du arbetar mot bolagets företagskunder och dess anställda där du svarar på inkommande samtal, mejl och chat. Därtill arbetar du administrativt med allt från lättare ärenden till mer komplexa utredningar. Rollen är under ständig utveckling då det händer mycket nytt inom gruppen och företaget

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom administration
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som uppskattar att leverera bästa tänkbara service. Du är flexibel, lyhörd och vågar framföra dina förbättringsförslag. Detta är viktigt då du kommer tillhöra en avdelning som drivs av att alltid bli bättre och förbättra kundresan. Vidare är du en positivt inställd person som har förmågan att ställa om och kavla upp ärmarna när det behövs. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser till att alla blir slutförda i tid.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare