Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör till ATV-huset

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet utav administration och kundkontakt? Trivs du i en roll där du får hjälpa kunder? ATV-huset söker dig som är en arbetsam och driven administratör som alltid har kunden i fokus.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ATVhuset.

Om företaget

ATV-huset är det ledande valet för fyrhjulingsentusiaster i Skandinavien. Med flera års erfarenhet är företaget marknadsledande inom tillbehör och reservdelar. Deras sortiment täcker allt från små skruvar till specialanpassade tillbehör och stora däck. ATV-huset fokuserar på kundnöjdhet och strävar inte bara efter att sälja produkter utan också att bygga långvariga relationer och ge högkvalitativ service.

Arbetsuppgifter

I rollen som Administratör hanterar du beställningar från leverantörer, tar hand om order, skickar fakturor till kund samt besvarar frågor via chatt och mejl. Du tar även hand om returer via mejl och stöttar upp din närmsta kollega med att ta emot inkommande samtal från kunder och besvara frågor. Vidare övervakar du och uppdaterar kunder kring produktstatus på hemsidan. Du arbetar även i webshopen och kontrollerar priser samt skickar påminnelser kring paketupphämtning för att säkerställa smidig leverans. Din roll är central för en effektiv hantering av beställningar och kundkommunikation.

* Stötta upp i kundservice via chatt, mejl och telefon
* Hantera beställningar och order
* Retur och reklamationsadministration

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom administration och kundkontakt
* God dator och systemvana, kunskaper inom Excel är meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att trivas i denna roll är du en serviceinriktad och flexibel person som tycker om att hjälpa andra och lösa olika ärenden. Vidare har du förmågan att strukturera och organisera dina uppgifter och att hela tiden säkerställa att allt ditt arbete genomförs noggrant och håller en hög kvalité. Du kommer gärna med förbättringsförslag och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där du är med och skapar framgång.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Data & IT
Företagslogga
Sundsvall
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga