Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör / student på deltid

Ansök nu

Söker du ett extrajobb där du arbetar utifrån din tillgänglighet? Lockas du av att arbeta i en självständig roll med administrativa uppgifter och vara en del av ett teamarbete? Hos Stanley Black & Decker erbjuds du en spännande roll där du snabbt blir en viktig del i företaget!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Stanley Black & Decker. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Du erbjuds möjlighet att arbeta omkring 16h/v under valfria dagar i veckan utifrån din tillgänglighet. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00-17.00. Tjänsten är placerad på företagets nordiska huvudkontor i Mölndal.

Om företaget

Stanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På deras nordiska huvudkontor i Mölndal arbetar cirka 50 personer där kundsupportavdelningen består av 10 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du administrativt där du hanterar olika reklamationsärenden som inkommer via mejl från företagets kunder. Därtill har du kontakt med fokuskunder och säkerställer att reklamationer fungerar som det ska och godkänns enligt rutiner. I rollen ingår det även att besvara en del frågor från slutkunder samt samarbeta med andra avdelningar som exempelvis Ekonomi och Helpdeskteamet.

* Hantera reklamationsärenden
* Support och besvara på kundärenden
* Administration och systemanvändning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående utbildning på minst 50 %
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* God dator och systemvana, meriterande med kunskap kring debet/kredit/ekonomiarbete
* Det är meriterande med erfarenhet av administration

Du som söker har ett intresse att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och trivs med högt tempo i ditt arbete. Du är en strukturerad person som har en god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen trivs du med att arbeta självständigt där du driver dina arbetsuppgifter framåt, samtidigt som du är en lagspelare och tycker om att vara en del i ett större sammanhang.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare