Administratör inom Masterdata till Essity

Administratör inom Masterdata till Essity

Är du en person som uppskattar att erbjuda service i världsklass? Har du därtill ett analytiskt tankesätt och gillar problemlösningsuppdrag? Om så är fallet skulle tjänsten som administratör inom masterdata på Essity vara en fantastisk möjlighet för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör inom masterdata arbetar du med att skapa och underhålla både kund- och materialmasterdata i SAP. Du är ansvarig för prissättningsprocessen och ser till att priserna uppdateras i tid samtidigt som du utvecklar processer för framtida arbete. Därtill arbetar du i nära samarbete med olika interna intressenter inklusive kundservice, försäljning, marknadsföring och företagets lager.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Universitetsutbildning i logistik, system eller annat relevant område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
* Meriterande med arbetserfarenhet från tidigare kundtjänstroll
* Meriterande med kunskaper inom SAP och Excel
* Flytande kunskaper i engelska

För att trivas i rollen är du en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Slutligen ser vi att du är analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår komplexa uppgifter och upptäcker eventuella fel.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.