Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager till Waterlogic

Ansök nu

Har du erfarenhet av sälj och lockas du av att arbeta i en spännande bransch som erbjuder mycket omväxling och goda utvecklingsmöjligheter?

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Waterlogic.

Om företaget

Waterlogic Nordic är en del av den internationella Culligan Group med huvudkontor i Chicago, USA. De nordiska bolagen består av Waterlogic-bolagen samt PureWater-bolagen i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt de svenska bolagen Escowa AB och Svensk Storköksservice AB. Totalt sysselsätter företagen cirka 320 personer och är verksamma inom nischade dricksvattenlösningar för arbetsplatser och restauranger samt service och försäljning av utrustning till storkök. I ett globalt perspektiv har Culligan 12 000 anställda med verksamhet i stora delar av världen. Waterlogic erbjuder även varumärken som Puezza och Thoreau vilket gör att du kommer kunna erbjuda en större portfölj till dina kunder.

Du kan läsa mer om företagen här:
www.waterlogic.com
https://www.purezza.se/
https://thoreau.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som distriktsäljare erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt inom sälj. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att arbeta strategiskt och långsiktigt med företagets kunder där en jämn fördelning mellan nya och befintliga kunder kommer bearbetas. Som en del av säljorganisationen är din uppgift att hitta relevanta leads och prospektera i företagets CRM-system. Vidare är det en självständig roll där du äger affären från start till mål och stort fokus ligger på att träffa dina kunder fysiskt där du förväntas vara väl förberedd med god insikt i deras verksamheter och behov.

Här blir du en del av ett sammansvetsat team och du erbjuds en gedigen introduktion av dina närmsta kollegor och chef för att få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

* Boka kundbesök och utföra kundbesök till nya och befintliga kunder
* Vårda och utveckla befintliga kunder
* Presentera affärsförslag och skriva avtal
* Arbeta i företagets CRM-system

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Fullständig gymnasieexamen
* Arbetslivserfarenhet av försäljning och att jobba mot uppsatta mål
* God dator och systemvana
* Flytande kunskaper i svenska, i både tal och skrift
* B-körkort

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du en social person som trivs i mötet med andra och ser ett stort värde i att samarbeta.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare