C# utvecklare till Bonnaya sökes!

C# utvecklare till Bonnaya sökes!

Är du en fullstackutvecklare som är duktig inom C# och vill ingå i ett härligt team där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet? Bonnaya söker just nu en fullstack-utvecklare med fokus på C#, där arbetsuppgifterna kommer anpassas utifrån din kompetensnivå. Vi söker någon som brinner för programmering, där arbetslivserfarenhet inte är något krav, utan snarare att du har kunskap och ett starkt intresse för programmering är det viktigaste!

Information om tjänsten
Bonnaya har sedan start haft en gynnsam framgång. Mycket på grund av det driv och engagemang som finns i bolaget. I dagsläget arbetar 25 härliga anställda på företaget som längtar efter sina nästa kollegor! Som utvecklare blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och fortsätta lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Bonnaya är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens, för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. På Bonnaya finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden, där samtliga team arbetar fullstack och stöttar varandra, såväl inom teamet som mellan teamen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnaya. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vem är du?
Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C# och JavaScript, där Vue är ramverket som gäller. Har du dessutom koll på SQL är det bara ett plus. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och brinner för just programmering!

Vad bör du ha med dig in i rollen?
Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling. Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare. Viktigt för rollen är även att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Likt tidigare nämnt kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån din kompetensnivå, där du kommer arbeta främst med backend, men även i frontend som fullstack. Nedanstående arbetsuppgifter är exempel på vad en arbetsdag kan tänkas innehålla:
  • Utvecklar nya delar av programmet
  • Justera buggar i systemet
  • Förbättra befintlig funktionalitet
  • Arbetsuppgifter, där svårighetsgraden anpassas utifrån din kompetensnivå
Övrigt

START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Adrian Couture
Email Mejla Adrian Couture
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://bonnaya.com/
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (43 dagar kvar)