B2B säljare till Bitcom, Göteborg

B2B säljare till Bitcom, Göteborg

Vi är ett expansivt företag och söker nu en B2B säljare som kommer att ha som uppdrag att lyfta försäljningen till nya höjder på Bitcoms företags-avdelning!

Bitcom levererar bredbandstjänster över fiber och Docsis till såväl privatpersoner som företag i stora delar av Sverige med huvudfokus på närregionen Västra Götaland.

Arbetsuppgifter
I rollen som B2B-försäljare kommer du få ett stort ansvar över försäljningen av bredbandstjänster samt nätverkslösningar till företag i Göteborg med omnejd. Ett arbete där du driver försäljningen både genom personliga och digitala möten samt via telefon. Främst kommer du att jobba mot små och medelstora företag. Du kommer att få vara med och påverka processerna samt ta ett stort eget ansvar och arbeta självständigt, där du tar affären och kundrelationen från offert till färdig lösning.

Du kommer samarbeta med övriga kollegor, både gällande marknadsstöd och teknisk kunskap.

Bitcom ägs av Sappa och du kommer sitta tillsammans med Sappas härliga säljgäng i Göteborg på Falkenbergsgatan. Arbetet är på heltid och inleds med en provanställning om 6 månader.

Vem är du
Du har ett par års erfarenhet från försäljning sedan tidigare och van vid att skapa relationer i personliga möten men också uppsökande via telefon/digitalt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av av IT-relaterade tjänster. Du är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska. För att lyckas väl i den här rollen ser vi att du är en kommunikativ och engagerad lagspelare. Då du är ensam företagssäljare för Bitcom förutsätter det att du är initiativtagande, handlingskraftig och självgående och som trivs med att forma din egen roll och vardag.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder dig
  • Fast månadslön med provision på försäljning
  • Friskvårdsbidrag
  • Ett intressant och självständigt arbete
  • Arbete i ett team med goa kollegor som hjälper och stöttar varandra
  • Coachning i vardagen
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Bitcom med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 29 januari men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bredbandsleverantör med över 20 års erfarenhet

Bitcom levererar bredbandstjänster via fiber till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Bitcom har levererat bredbandstjänster sedan år 2000 vilket innebär över 20 års samlad erfarenhet.

Vårt bredbandscenter och kontor ligger i Mölndal och vårt primära arbetsområde är Göteborg med omnejd. Vi har personal för support, kundservice, driftövervakning och utveckling inom huset och vi har även försäljning av nätverksprodukter såsom WIFI-routrar, switchar, accesspunkter, fiberutrustning mm. Vår installationsavdelning kan även hjälpa kunder med projektering och byggnation av WiFi- / Fiber- och datanät.

Vår ambition är att alltid leverera en förstklassig och stabil bredbandsuppkoppling till ett konkurrenskraftigt pris.