Coach / teknisk support

Coach / teknisk support

Är du tekniskt kunnig och har förmågan att engagera din omgivning? Då kan du vara den vi söker som coach/teknisk support till oss på Bilia i Göteborg.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen styr du det dagliga arbetet och stöttar våra servicetekniker i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Du ansvarar för att den tekniska kompetensen bibehålls och vidareutvecklas i samråd med verkstadschef. Med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar du en grupp med tekniker för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och skapa bra gruppdynamik.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har biltekniska kunskaper inom fordonsservice och hög teknisk förståelse och kompetens. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskap. Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilia i Almedal, Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Norrman
Email Mejla Peter Norrman
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com