Hoppa till innehåll
Bilia AB logotyp

Miljö & Arbetssäkerhet Coach

Ansök nu
Bilia satsar på hållbar tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Vi letar nu efter en verksamhetsnära coach inom Miljö och Arbetssäkerhet.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi är ett team som är utspritt över hela landet. Vi stöttar, utmanar och uppmuntrar varandra och vi söker en kollega som arbetar likadant. Tillsammans med verksamheten skapar vi en omtänksam och säker miljö för våra kunder, kollegor och världen vi lever i.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som coach inom miljö och arbetssäkerhet hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för att utveckla och driva operativa frågor inom miljö och arbetssäkerhet på ett framgångsrikt sätt. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande arbete med att stötta våra verksamheter och säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning och kundkrav.

I ditt arbete ingår bland annat:
  • Proaktivt stöd till verksamheten inom miljö och arbetssäkerhet.
  • Samordning av samverkansmöten, t ex skyddskommittéer.
  • Att genomföra verksamhetsrevisioner
  • Rapportering till myndigheter
  • Stöttning vid tillståndsansökningar och verksamhetsanmälan
  • Utredningar inom miljö och arbetsmiljö
Vad vi önskar av dig

Du har erfarenhet av några års operativt arbete med miljö- och arbetsmiljöfrågor. Kanske har du även utbildning inom dessa områden. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel, har servicekänsla och en god problemlösningsförmåga samt ett stort intresse för området. Vidare är du kommunikativ och pedagogisk, har en god prioriteringsförmåga, är noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du kan genom förståelse för affären skapa engagemang i verksamheten för miljö- och arbetsmiljöarbetet.

Det här erbjuder Bilia

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Sisjön Göteborg. Tjänsten innebär ett visst antal resdagar och övernattningar per år.

Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Känns det som att du är rätt person? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Elin Delvert
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare